Treballs realitzats

 • Videoclip – Back Way Home – Jimmy Barnatan & The Cocooners

  Nuevo videoclip grabado en distintas localizaciones de Amer (Girona) y en el Centro Cultural Can Clos durante el verano de 2017. La canción, que cuenta un bucólico regreso a casa, nos muestra los rincones de una localidad que es pura belleza y de un lugar tan especial como Can Clos, […]

 • Videoclip “ia veru” Alexander Lominsky

  03:30 – Necessitats: Produir un videoclip rodat a la Costa Brava en 15 dies per la TV nacional Moscou. Solució: Un equip de 32 tècnics dirigits per Albert Navarro, es va posar en marxa per preparar i ambientar tot el necessari (vestuari, atrezzo, càmeres, llum, càtering…) Es va rodar en 4 dies.

 • Spot “Campanya Famosos” per Fenexy

  00:50 – Necessitats: Potenciar la investigació cientifica. Solució: Disseny d’un guió creatiu que expliqués en 50 segons, de forma clara i simple l’objectiu i la causa de la fundació. Es va rodar en 10 dies i diferents localitzacions. Un projecte preciós, i una experiència inoblidable.

 • Promo “GO English Week”

  3:04 – Necessitats: Promoció d’un espai d’immersió a la llengua anglesa. Solució: Per aquest projecte, necessitavem sorprendre tant als futurs clients, com als habituals. Vam utilitzar imatges submarines  i en alguns moments utilitzavem 2 càmeres per garantir la captació de moments irrepetibles.

 • Promo “Dani Rodriguez Academy”

  02:36 – Necessitats: Promoció de l’escola de motocross. Solució: La idea primer ensenyar un campió (el resultat de la bona feina), i després ensenyar la persona que hi ha al darrera (el professor), amb tocs d’acció i adrenalina. Rodat en una tarda.    

 • Promo “RUF Abireisen”

  02:06  – Necessitats: Promocionar destinacions i les activitats de la tour operadora. Solució: Es va fer un guió amb totes les activitats i es va coordinar amb un grup de turistes per poder fer el rodatge en una setmana (destinacions de Lloret i Calella).

 • Villas Golf Peralada

  01:50 – Necessitats: Ensenyar als clients, de manera elegant, les cases de luxe que han construït al Golf de Peralada. Solució: Rodatge amb pantalles de llum i tecniques de moviment per fer un vídeo elegant i luxós. Inserit a la web www.villasgolfperalada.com realitzada per “Ladeus Web Branding”

 • El Trull

  02:00 – Necessitats: Mostrar les diferents opcions i serveis que pot oferir. Solució: Es va donar molta importancia al producte i sobretot destacar l’ambient agradable i festiu del restaurant.

 • Spot Checkstar

  00:49 – Necessitats: La companyia internacional Checkstar (del grup Magneti Marelli), necessitava un vídeo per presentar la nova xarxa de tallers mecànics. Solució: Confecció de guió i producció del vídeo.

 • Costa Brava Xtrem Running

  DURACIÓ: 02:47 – La productora audiovisual Waldo Produccions, encarregada de produir (a les 4 edicions), el video-documental de la cursa Costa Brava Xtrem Running.

contacte

tel. +34649904124
@:contacta@waldoproduccions.com
skipe: waldoproduccions

e-mail

Nameerror error